8 تا از بهترین استارتاپ های دندانپزشکی

استارت آپ

معرفی بهترین استارتاپ های دندانپزشکی

با شیوع ویروس کرونا و همه گیری آن،بسیاری از مراکز دندانپزشکی تعطیل و نیمه تعطیل شدند و همین موضوع فرصتی را پیش آورد تا به کمی از فعالیت های عادی و روزمره فاصله بگیریم و زمان بیشتری در اختیار داشته باشیم و بتوانیم به ایده های جدید فکرکنیم یا ایده های قدیمی را دوباره بازیابیم. در همین راستا، این مقاله را به بررسی استارتاپ های دندانپزشکی جهان و ایران اختصاص میدهیم و از شما دعوت میکنیم تا پایان این مقاله با ما همراه باشید و برترین استارتاپ های دندانپزشکی را بشناسید.

دندانپزشکی از آن حوزه هایی است که به اندازه بقیه زمینه ها در دنیای استارتاپ ها رشد کرده اند اما آن طور که باید فراگیر نشده اند به همین علت کمتر کسی آن ها را میشناسد و از آن ها استفاده می کند. در صورتی که میتوانند متحول کننده علم دندانپزشکی جهان باشند. چرا که این استارتاپ ها جدیدترین  فناوری های روز دنیا را به کار میگیرند و مرز های علم و تکنولوژی را جا به جا میکنند. اگر چاشنی خلاقیت هم به این ها اضافه کنیم دیگر نمیتوانیم ساده از کنار استارتاپ های دندانپزشکی بگذریم.

برای مثال به این استارتاپ توجه کنید:

  • یکی از قدیمی ترین استارتاپ های این حوزه استارتاپ BioHorizons است که در سال ۱۹۹۴ و در بیرمنگهام ایجاد شد بر روی تولید ایمپلنت های دندان متمرکز است.
  • این ایمپلنت ها نسبت به ایمپلنت های متداول مصرفی دارای عمر طولانی تری هستند.
  • سطح این ایمپلنت ها که در تماس با لثه هستند توسط لیزر اصلاح شده اند.
  • این اتفاق باعث میشود بافت لثه زودتر و راحت تر ایمپلنت ها را به عنوان یک جسم خارجی قبول کند. به همین دلیل، میزان آسیب وارده به بافت لثه کاهش پیدا می کند.
  • استارتاپ BioHorizons تاکنون توانسته است ۶۴ میلیون دلار سرمایه جذب نماید.

جدیدترین استارتاپ های دندانپزشکی در دنیا

جدیدترین استارتاپ های دندانپزشکی دنیا چه خدماتی ارائه میکنند؟

در این جا به معرفی چند استارتاپ برتر دندانپزشکی در جهان میپردازیم:

استارتاپ دندانپزشکی iNEEDaDENTIST

همانطور که از نام این استارتاپ پیداست این کسب و کار استرالیایی به مردم کمک می کند تا به یک دندانپزشک دسترسی پیدا کنند و بدانند در نزدیکی آن ها چه دندانپزشک هایی با چه خدماتی حضور دارند تا بتوانند به آن ها مراجعه کنند.

استارتاپ دندانپزشکی Quip

این استارتاپ آمریکایی خدمات، محصولات و توصیه های مراقبت از دهان و دندان را طراحی میکند و به دست مصرف کنندگان می‌رساند. این استارتاپ دندانپزشکی به گزارش medicalstartups.org در رتبه بندی استارتاپ های حوزه دندانپزشکی مقام اول را کسب کرده است.

استارتاپ دندانپزشکی Carbon

استارتاپ دندانپزشکی کربن-چاپ سه بعدی در دندانپزشکی

استارتاپ دندانپزشکی کربن-چاپ سه بعدی در دندانپزشکی

این استارتاپ در آمریکا از چاپ سه بعدی برای ایمپلنت دندان استفاده میکند و در حال گسترش آن برای  استفاده در دیگر خدمات دندانپزشکی نیز هست.  استارتاپ دندانپزشکی کربن از بهترین استارتاپ های تکنولوژی محور است که صنعت دندانپزشکی را متحول می‌کند.

استارتاپ دندانپزشکی Dental Media Library

کتابخانه انبار عکس های  ویژه دندانپزشکی ، فیلم ، بردار و هر رسانه ای مرتبط با دندانپزشکی را در اختیار شما قرار میدهد. تنها آژانس موجودی های خاص دندانپزشکی همین استارتاپ است. این استارتاپ دندانپزشکی در کشور هانگاری و شهر بوداپست فعالیت میکند و از سال 2013 کار خود را آغاز کرده است.

استارتاپ دندانپزشکی Dental Career

«دنتال کریر» یک پلتفرم  کاریابی دندانپزشکی است. این استارت آپ مشاغل  مریوط به دندانپزشکی را و همینطور مشاغل دندانپزشکی را که در نزدیکترین موقعیت جغرافیایی شما هستند را نشان میدهد.پلتفرم آنلاین  دنتال کریر که یک استارتاپ امریکایی است که کمک میکند جست و جو ویافتن مشاغل دندانپزشکی ساده تر شود.

شما چه استارتاپ هایی در حوزه دندانپزشکی و خدمات درمانی میشناسید؟ آیا تا به حال به فکر ایجاد یک استارتاپ دندانپزشکی در ایران بوده اید؟ چه ایده هایی برای این کار دارید؟

استارتاپ های دندانپزشکی ایران

در ایران به نقل از مدتورپرس بالغ بر 200 استارت آپ در حوزه سلامت دیجیتال راه‌اندازی شده است.

امروز میخواهیم به برخی از این استارتاپ ها در حوزه دندان پزشکی بپردازیم.

استارتاپ آرمه تخفیف پارسیان

به‌گفته‌ی مدیرعامل استارتاپ آرمه، در حوزه‌ی دندان‌پزشکی حدود ۸۵درصد ظرفیت خالی وجود دارد که سامانه‌ی آرمه با استفاده از این ظرفیت خالی، کاربران عضو این استارتاپ را با تخفیف‌های بیش از ۵۰ درصد به پزشکان طرف قرارداد وصل می‌کند.

هدف مدیرعامل شرکت آرمه پوشش هرچه‌بیشتر پزشکان و افزایش تعداد اعضای این بیمه در آینده‌ی نزدیک است. به‌گفته‌ی موسوی‌ملکی، این استارتاپ قصد دارد به‌زودی در حوزه‌های پوست و مو نیز فعالیت کند و خدمات خود را به اعضا افزایش دهد. به‌اعتقاد موسوی‌ملکی، سقف پیشرفت برای این استارت آپ باز است و نمونه‌ی خارجی و موفق آن با نام «هومانا» که حوزه‌های درمانی بسیار را پوشش می‌دهد، سال گذشته چهارمیلیارد دلار درآمد کسب کرده است.

استارتاپ دندانپزشکی دنتیس کار

دنتیس کار که در سال 97 توسط فرهاد هنرمند و الیاس مزروعی راد راه اندازی شد، با هدف خدمت به جامعه دندان پزشکی به منظور ایجاد بستری مناسب جهت تعمیرات تجهیزات دندانپزشکی وارتقاء سطح کیفی خدمات توسط پزشکان، خرید وفروش تجهیزات دندان پزشکی، آموزش های تخصصی ویژه تکنسین ها، نوبت دهی پزشکان وکارآفرینی در حوزه مهندسی پزشکی فعالیت می‌کند.

استارتاپ دندانپزشکی پزیکاتو

پزیکاتو اتوماسیون همراه پزشک و بیمار است که امکان ارسال پیام به پزشک و جستجوی نزدیکترین مرکز پزشکی، نزدیکترین شعبه بیمه و یافتن دندانپزشکی های تخفیف دار وجستجوی مراکز طرف قرارداد با بیمه را فراهم آورده است. این استارتاپ دندانپزشکی را موسسه تجارت هوشمند متین در سال 97 راه اندازی کرد.

آیا این استارتاپ های ایرانی را میشناختید؟ تا به حال از آن ها استفاده کرده اید؟ شما چه ایده هایی برای استارتاپ دندانپزشکی دارید؟ چه راهکاری برای موفقیت استارتاپ ها مناسب است؟ برای موفقیت در استارتاپ ها باید بتوانید برند شخصی خود را بسازید تا مردم شما را با برندتان بشناسند همچنین باید اصول مارکتینگ را بلد باشید. مهمترین عامل شکست استارتاپ ها در تمام حوزه ها عدم کامیابی در بازاریابی است؛ چرا که متخصصین دندانپزشکی تنها به بخش علمی و سایر جزییات مربوط به آن توجه میکنند و از فروش و مارکتینگ غافل میشوند. برای انجام امور مشاوره ای در حوزه های تخصصی مارکتینگ، دیجیتال مارکتینگ، برندینگ، تبلیغات و … میتوانید از خمات اختصاصی MBA Dental ویژه دندانپزشکان استفاده کنید و از مشورت بهترین اساتید کشور بهره مند شوید.

دیدگاهی یافت نشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

با ما تماس بگیرید